Bottisue blogja

Bottisue blogja

Soha ne fogadkozz, hanem tegyél! Ezt kívánom mindenkinek az Újévre !!!!

2019. január 04. - Bottisue

 ujevi.jpg

Jó pár éve nem teszek már újévi fogadalmakat . Mert ugye felesleges. Az első helyen gondolom a le fogok fogyni, leteszem a cigit, nem iszom többet vagy éppen jobban spórolok majd áll. Sajnos ezek a fogadalmak általában 1-2 napig tartanak. És sajnos mind a túlélésről szólnak.

Ha szűkös a költségvetés akkor újból hetente egyszer krumplis tésztát eszünk, szívjuk a cigit az idegtől, és spórolni sincs miből. Nem fogadkozni kell hanem tenni. Nem január 1-én, és nem akkor amikor már valami visszafordíthatatlan, vagy iszonyatos erőfeszítésbe kerül, hogy enyhítsünk a bajon. De lehetnek álmaink és vágyaink is amihez nem biztos hogy pénz kell. Én azt gondolom egyszerűen csak gyengék vagyunk és lusták , egyszerűbbnek tűnik nyögni, panaszkodni, önsajnálkozni, meg legyinteni …..ááá ...megette a fene! Pedig higgyétek el, soha de soha nem késő! Változtatni mindig lehet!

Sokáig én is hagytam magam sodródni az árral. Sok rossz döntést hoztam, gyenge voltam. És most azt kívánom bárcsak előbb jöttem volna rá, hogy igenis tudok változtatni.

Sokszor feltesszük a kérdést magunknak, annak a másiknak miért sikerült? Miért kapott meg mindent anélkül, hogy bármit is tett volna érte. Karrier, pénz, esetleg bombázó kinézet. De lehet ezek nem is fontosak! Ne foglalkozz másokkal! Nos a pénz nem boldogít / persze azért jó ha van, ezzel egyetértek/, és szerintem a műmellek sem. 

Gondold végig mi az ami nem jó, mi az amitől rosszul érzed magad, vagy mire vágysz. Hogyan tudnál ezeken változtatni, vagy azokat megvalósítani. Ne siránkozz, ne keseregj, ne sajnáld magad! Ne törődj másokkal és senkinek se akarj megfelelni, csakis önmagadnak.

Mindannyian mások vagyunk, ezerféle gonddal, problémával. De életünk csak egy van. Próbálj hát mindent megtenni, hogy ebben az egyben jól érezd magad!!!! 

 

Sok szeretettel 

Botos Zsuzsanna

A bejegyzés trackback címe:

https://bottisueblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr7414532662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lmraji Ighzar 2020.05.17. 12:06:16

j'amme ça es toi aussi moi je sui un marocainne je m'apelle mohammed
süti beállítások módosítása